vrijdag 5 april 2013

OPROEP AAN ALLE JEUGDZORG SLACHTOFFERS

Bij deze roep ik alle ouders, moeders, vaders van kinderen op, die de dupe zijn geworden van de handelwijze van BJZ en de achter hen staande onrechtmatig oordelende kinderrechters, (waar ook mijn kleindochter en haar man en zijn dochtertje het slachtoffer van zijn geworden), om gezamenlijk een front te vormen tegen deze misdaden.
Zie: "HEEFT DIT VERHAAL GEEN RECHT OP MEDIA".
Een ieder die een dergelijke negatieve ervaring heeft met de jeugdzorg, is van harte welkom als lid op dit blog dan wel bezoeker van dit blog en die zal ik bijstaan in hun strijd tegen het onrecht dat hen wordt aangedaan.
Uiteraard zijn ook anderen die zich kunnen vinden in onze behoefte verandering te bewerkstelligen in het huidige functioneren van de jeugdzorg eveneens van harte welkom.                             

13 opmerkingen: 1. In de loop van de tijd,zullen hier de verhalen geschreven worden.
  verhaal van moederke x.
  De machteloosheid de wanhoop ,het gevecht.


  En moederkevanx vecht en vecht.
  En de tijd zal leren ,hoelang nog!!!!....
  En nu.
  2013
  Isoleert,time-out,op slot kamertje.
  Het zal je kind maar zijn die er in zit.
  De kalender leeftijd is 14 jaar.
  Deze dag ,is ze verdrietig ,op haar been zijn schaafwonden.
  Die ik krijg te zien.
  Ik huil ,maar niemand ziet mijn tranen.
  Ze heeft pijn ,en waarom ?
  Ze is in de holding gelegd:
  en daarna geïsoleerd in een time-out ruimte.
  Dit is de gewone gang van zaken,als ze over haar toeren is.
  Over haar toeren ,om dat ze de wereld om haar heen ,zoveel onbegrip aan
  haar geeft.
  De wereld die haar boosheid niet begrijpt,en niet op weten te vangen.
  En ik sta machteloos ,en weet haar geen troost te geven.
  Want uit mijn gezinsleven is ze verbannen.
  Ik kan haar tranen niet drogen,op het moment dat ze me nodig heeft.
  Haar opvoeders ,weten wat goed voor haar is.
  IK HUIL MAAR NIEMAND ZIET MIJN TRANEN ,
  EN HAAR TRANEN WORDEN DIE GEZIEN?
  DE HOLDING EN ISOLEER DE TROOST DIE ZE KRIJGT.
  IS DE CAMERA.....ZE MOET IMMERS OP RUST KOMEN.
  (De prik pil werd al op haar 13 jaar gegeven)
  Omdat ze bang zijn dat ze zwanger word van een vriend die ze toen en nu
  nog niet had en nog niet heeft)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het houd niet op dat bjz en wsg en ook de instellingen beleiding de kinderen mishandeld ook wordt er niet naar de veiligheid van de kinderen gekeken wandt anders had mijn dochter geen prikpil gekregen wandt wsg voogd en daelzicht zijn bang dat het nog eens gebeurt dus hun kunnen de kinderen niet aan ,wanneer houd het eens op dat de kinderen die niet meer bij de ouders wonen en door de wsg voogd in de de instellingen geplaats zijn ,maar de kinderen worden nog mishandeld de kinderen zijn toch geen criminel maar zo worden de kinderen behandeld

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank u voor uw bericht. Triest verhaal, één van de honderden! Wij, (ik en wel honderd andere door BJZ gedupeerde ouders), gaan ons organiseren en er ZAL naar ons geluisterd moeten worden en BJZ ZAL zijn handelwijze MOETEN veranderen! U kunt mij ook vinden op Facebook onder Dick de Rijke.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey dick ik heb ook een facebook speciaal voor ouders en kinderen aan gemaakt die het zelfde mee maken kijk maar is op facebook pagina jeugdzorg zijn kinderdieven

   Verwijderen
 4. Ik zou zeggen, neem contact op met Ranada en Sven Snijer via www.jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl
  Het lijkt me een goede zet omdat er nu veel meer blogs geplaatst worden op internet. Het protestlied tegen BJZ van Rawi en Dope D is jullie ook bekend?

  Anoniem24 april 2013 00:47
  Mijn kind zei een tijdje geleden tegen een leerplicht coördinatrice; ik voel me een crimineel als ik lees wat ze over mij schrijven.
  En ja, ze worden idd erger behandeld dan criminelen. Ouders tellen niet meer me, je bent niets meer waard, enkel goed om je kind aan illegale adoptie over te leveren door toestemming van de rechters gebaseerd op science fiction verhalen van BJZ.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leger des heils Groningen / Raad voor de Kinderbescherming: toestaan van misbruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeugdzorg..................Door jeugdzorg zie ik mijn zoon niet.Ik moest bewijzen dat ik de vader was van mijn zoon. dit heb ik gedaan door middel van een dna test. De test wees uit dat ik de vader ben, maar jeugdzorg, kinderbescherming en mijn ex willen de uitslag van de dna niet acepteren. Mijn ex wil wel dat ik alimentatie betaal, maar ze wil me niet in het leven laten van mijn kind. Jeugdzorg heeft mij bewust tegengewerkt met leugenachtige verhalen in de rechtbank.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Dick,
  Wat zijn wij geschrokken van de corruptheid en onproffesionaliteit en het NIET denken en handelen in het belang van het kind.
  Vreselijk dat dit allemaal wordt toegestaan in Nederland, wat wij meemaken, is echt de wereld op zijn kop.
  Valse meldingen, 1 en al leugens zijn er verspreid, aan waarheidvindingen wordt niet gedaan, het geeft een vertekend beeld, waar echt het kind de dupe van wordt.
  Een gezinsvoogd die samsam doet met de pleegvergoeding, niet handelt dan wat de rechter heeft gevraagd etc etc.
  Het is in dit geval 1 grote bende, van arts tot GGZ instantie verduisterde belangrijke zaken in dossiers, deze twee staan nu voor het tuchtcollege.
  Is er een mogelijkheid dat ik u telefonisch kan benaderen?
  gr mij

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ons kind is met veel politie geweld waar bjz bij was met een spoed machting uit huis gehaald omdat bjz niet naar de ouders wilde luistern wat hun kant van het verhaal was waar wij van werden beschult dus bjz kan in nederland gewoon ze gang gaan zonder dat iemand daar zijn vraag tekens bij zet en wat ik het ergste vindt dat onse zoon van 13 jaar het slacht over van is ik vind dat dit maar eens afgelopen moet zijn en het in de 2kamer ten dusie moet worden gesteld

   Verwijderen
 8. Mensen ik heb nu 4 recht zaken achter de rug , en ik heb er nog 2 in de planning staan . Bjz heeft verloren en er komt nog een zaak tegen jeugdzorg . De gezinsvoogd wil het intern oplossen , en zei je hoeft geen recht zaak te voeren tegen ons . Je kan ook intern een klacht indienen , daar trap ik dus niet in , ik ga door omdat ik 100% in mijn recht sta . Ik heb van begin af aan voor mijn kinderen gevochten , moeders liet het afweten . Ik zorg dat mijn kinderen een fatsoenlijke opvoeding krijgen . Ik ga door met mijn strijt tegen deze geldverslindende corrupte bende . Een tip van mij , ben niet bang en bewijs dat je het beste voor hebt met je kinderen . Dan kom je een heel end .

  BeantwoordenVerwijderen
 9. http://vadersliefde.blogspot.nl/

  Ik ben een blog begonnen en op fb bezig. De narigheid die mijn partner heeft..... vreselijk! Wanneer krijgt dit DRAMA een gezicht... media aandacht.... of eens een rechter die zich niet verschuilt achter de zgn. wet maar handhaaft de normen en waarden die je acht te bezitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. iedereen is wlkom zich aan te melden via onderstaande link.

  http://de-schreeuw.hyves.nl/

  Ik heb mijn ervaringen als pleegkind hier neer gezet. Als pleegkind of 'kind van de staat' ben ik onder toeziend oog van de overheid 15 jaar verkracht door pleegvader en pleegbroer

  BeantwoordenVerwijderen
 11. jeugdzorg?? stelletje onbekwame en weinig intelligente mensen die denken dat ze boven alles staan ... ik had als ik werkte een prima oppas voor mijn kinderen namelijk hun oma! maar jeugdzorg vond dat niet kunnen, mijn ex heeft mooie verhaaltjes rond gestrooid en nu komt er een rechtzaak waarbij UHP wordt aangevraagd.. omdat ik als opvoeder te weinig aanwezig ben.. hallo?? ik werk zodat ik mijn kinderen te eten kan geven een dak boven hun hoofd, leuke uitjes etcetc.. ik werk mezelf kapot.. ben zelf niet meer 100% gezond maar ga door voor de kids.. als je zielig doet als man zijnde krijg je een hoop meer gedaan dan wanneer je als moeder zijn de keihard vecht om je kinderen bij je in huis te houden, nou jeugdzorg denk maar niet dat ik opgeef!! jullie zijn degene die niet in het belang van de kinderen denken, de kinderen willen niet bij papa maar bij mama blijven... eens zal het recht zegevieren. en jullie leugens boven tafel komen.. want dat is wat jullie in dossiers schrijven, jullie eigen interpretatie.. leugens verhalen flink aangedikt.. feiten verdraaid, daar zijn jullie heel goed in!! ik hoop met heel mijn hart dat een ieder die met deze organistatie te maken krijgt nooit opgeeft, blijf vechten laat je niet klein maken.. je liefde van en voor je kind(eren) houd je overeind en ook jeugdzorg kan nooit die liefde weg halen al willen ze nog zo graag

  BeantwoordenVerwijderen